#CalaixDeSastre | Caetano Veloso i Gilberto Gil nominats als Grammy 2017

El disc recopilatori i en directe dels 50 anys de trajectòria de Caetano Veloso i Gilberto Gil nominat a millor disc de world music

caetano-veloso-gilberto-gilEl duo brasiler de Caetano Veloso i Gilberto Gil publicaren en 2016 un disc en directe gravat en juny de l’any anterior en Amsterdam que repassava algunes de les principals composicions d’ambdós, així com també algunes versions d’altres músics. Este disc ha sigut nominat per als premis Grammy de 2017 en la categoria de World Music.

logo-grammys

World Musich Chart Europe publicava esta setmana els millors discos de l’any 2016.

Esta llista l’encapçala la cantant saharaui, Aziza Brahim. Escoltem en #CalaixDeSastre a Julia Easterlin i Vieux Farka Touré, fill d’Ali Farka Touré, que està en el número 47 pel disc “Touristes”. Cal destacar que l’únic àlbum valencià que es troba en este llista és “Adsabara” que ja en vam parlar en un passat programa perquè foren guanyadors del premi Ovidi Montllor a millor disc de folk.

vieux-farka-toure-julia-easterlin

Transglobal World Music Chart amb Jordi Garcia

Jordi Garcia, director del programa de ràdio Demésenllà i membre de la Transglobal World Music Chart, ens dóna a conéixer la llista dels millors discos d’este col·lectiu al qual pertany. A més a més, ens recomana un tema de Dousya.

Cançons que han sonat durant la secció:

  1. Back in Bahia – Dousya
  2. A’ Bashiye – Vieux Farka Touré amb Julia Easterlin
  3. Marousya – Dousya

Podcast de la secció #CalaixDeSastre d’aquesta setmana

Anar al reproductor del podcast a Ivoox

Deja un comentario